Over ons

Bergslot/Forty Five is een totaalaanbieder van producten voor visuele communicatie, zoals reclameborden , bouwborden, autoreclame (fleetmarking) en binnenreclame. Door de unieke combinatie van twee bedrijven bieden wij vele mogelijkheden voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Alle producten in deze webshop worden door ons zelf geproduceerd. Ook montage voeren wij voor u uit. Meer informatie over ons vindt u op www.bergslot.com

Bergslot te Dedemsvaart en Forty Five te Velp onderscheiden zich in kwaliteit, meedenken en deskundige advisering en een gedegen aanpak en organisatie. Wij beschikken over een unieke combinatie van technieken zoals zeefdruk, digitaal printen (rol op rol en vlakbed), computergestuurd snijplotten, stansen, frezen, lamineren en een eigen afdeling afwerking. Tevens verzorgen wij alle DTP en prepress werk in huis. Dit biedt een veelheid aan mogelijkheden ook voor grootformaat printen.

Originele afbeelding De afbeelding verkleind De afbeelding vergroot De afbeelding vergroot

Bergslot is door 3M geautoriseerd Scotchprint Graphics verwerker en biedt u het 3M Match Components garantiesysteem. Tevens zijn wij de enige Authorised Converter in Nederland voor Avery Dennison producten. Dit biedt u de combinatie van hoogwaardige materialen met garantie waarmee kwaliteit en zekerheid wordt geboden.

Bergslot verzorgt met name buitentoepassingen en industriele markeringen en Forty Five is gespecialiseerd in instore reclame waaronder p.o.s. producten onder de slogan "alles is mogelijk". Creativiteit, snelheid van handelen en flexabiliteit zijn belangrijke kenmerken en wij staan voor een onberispelijke leverbetrouwbaarheid.

Voor projectrealisatie beschikken wij over een bedrijfsburo. Montage en realisatie wordt verzorgd door Bergslot Montage B.V. Bergslot GmbH verzorgt de verkoop en levering van producten in Duitsland.

Oplossingsgericht. Bij ons staat creativiteit hoog in het vaandel. Wij sparren graag met onze afnemers over nieuwe vormen van reclame uitingen en komen graag met oplossingen om uw wensen betreffende visuele reclame te realiseren. Kortom Bergslot/Forty Five is uw partner voor het verzorgen van visuele communicatie.